Per Myhrmann
23. april 2023 kl. 09:56
0-4 mod tophold i Sjællandsserien (SS)

Referat af SS-kampen Avedøre – Glostrup – 0-4 (0-1).

Endelig tilbage i Zebrafolden for første gang i år med varme i luften, sol over stadion, øl i hanerne og pølser og bøffer på grillen. Holdene gik på banen samlet efter dommerne og med små fodboldpiger og -drenge i hånden. Stemningen var i top, og Avedøres anfører Kim Gurskov fik inden kampstart overrakt blomster efter at have rundet 100 førsteholdskampe for klubben.

Desværre viste Glostrup sig som et tophold og tog alle tre point med en sikker sejr på 4-0. Man havde som avedøretilhænger håbet på en lille overraskelse og et enkelt point, men det håb brast totalt i det sidste kvarter, hvor Glostrup scorede tre gange. Lidt unødvendigt med de mange mål til sidst, men det blev svært, da Avedøres Jack Overby blev nedlagt i flere forsøg, og efterfølgende fik både Overby og Kim Gurskov gult kort for brok til dommeren. Med kun 9 spillere blev det let for Glostrup at score det sidste mål.

Allerede i første halvleg var Avedøre efter en halv times spil kommet bagud med 0-1, da Martin Nordentoft mistede bolden i en lidt dristig dribling. Mange mål til modstanderen kommer som bekendt efter egne fejl, spørg blot Manchester United. Glostrup havde allerede efter 5 minutter brændt et straffespark, begået af Victor Walther Øvlisen. Eller rettere: Emil Skjold Larsen reddede i stor stil skuddet. Kun bagud 0-1 indtil der manglede 12 minutter af kampen håbede alle stadig på en enkelt scoring fra Lundbys tropper, men ingen scoringer i denne førsteoptræden på den rigtige hjemmebane i foråret.

Der var mødt ca. 300 tilskuere op til kampen i Zebrafolden denne lune forårssaften. Mange familier med børn brugte hoppeborgen og kunne spise aftensmaden og hygge sig på stadion fra kl. 16. Den næste kamp spilles allerede torsdag den 27. april kl. 18.30 mod Birkerød på deres stadion.

Mål: Emil Skjold Larsen

Forsvar: Lukas Prebensen – Alek Farhan Bakalarz – Martin Nordentoft – Mikkel Schmelling

Def. Midt: Kim Gurskov (anf.)

Midtbane: Phillip Bo Henriksen – Mads Zibrandtsen – Emil Malm Kristensen – Victor Walther Øvlisen

Angreb: Nassor Salim

Indskiftet: Casper Karlsson – Martin S. Nielsen – Jack Overby