image Målscorer Nordentoft
Per Myhrmnn
09. marts 2024 kl. 13:07
Fr. Valby - Avedøre - 4 - 1

Avedøre spillede fredag aften træningskamp i Valby Idrætspark mod Fremad Valby, der ligger i den bedre halvdel af Københavnsserien. Gode forhold for tilskuere med siddepladser, selv om kulden måske fik folk til at spadsere lidt rundt under kampen.

Avedøre kom foran på mål af Martin Nordentoft efter flot oplæg af Martin "Jern" Nielsen efter 19 minutter. Men ti minutter senere udlignede Fr. Valby til 1-1, hvilket var resultatet ved pausen.

Anden halvleg blev resultatmæssigt ikke god for Avedøre, idet Fr. Valby scorede hele tre gange og vandt 4-1.

Opstarten med træningskampe har budt på brug af mange spillere på holdet fra Avedøres side. Hele 26 spillere har været brugt. Desværre har hverken anfører Kim Gurskov eller Ronaz Colak været i kamp pga. skader, og målmand Emil Kristensen har kun spillet 1½ kamp og er nu igen skadet med brækket skulderblad.

Den næste og sidste træningskamp spilles på Frederiksberg Stadion eller på Jens Jessensvej mod FA2000´s andethold fra KS lørdag den 16. marts kl. 14.