Per Myhrmann
04. februar 2024 kl. 11:26
Avedøre bedst før pausen

Referat af træningskampen B1908 – Avedøre – 2-1 (1-1).

Avedøre spillede generelt en god kamp i Sundby Idrætspark mod DS-holdet B1908. Specielt første halvleg var god, og Avedøre var det dominerende hold. Det var da også Avedøre, der kom foran efter 10 minutter, hvor Mathias Nedergaard med et fladt skud ved fjerneste stolpe fik udplaceret målmanden. Mathias fik en god bold i dybden i højre side fra Jeppe Malm Kristensen, og Nedergaard sagde tak med sin flotte scoring. Emil Møller kom frem til nogle gode muligheder, og Møller sendte kort før pausen et frit ganske lidt over mål. B1908 havde vel kun et enkelt angreb, som førte til en chance med et skud, der dog gik et stykke forbi målet. Alligevel blev det 1-1 lige før pausefløjtet på et drømmemål. Måske vil velspillende Jeppe Malm Kristensen snarere betegne det som et mareridtsmål. Efter hjørnespark fik Jeppe knaldhårdt flugtet bolden op i det ene målhjørne, desværre i eget net!

Pausestillingen på 1-1 skulle have været en føring til Avedøre med et eller to mål.

B1908 skiftede 7 mand i pausen, og kampen ændrede karakter. Det må være A-kæden, de sendte ind til 2. halvleg, for pludselig var det 8´erne, der styrede kampen og kom frem til chancer og burde være kommet foran i det første kvarter. Men man skulle helt hen til det 68. minut, før scoringen kom. En lidt tilfældig bold trillede ud af Avedøres straffesparksfelt, og her kom en amagerkaner og kanonerede bolden i mål med et vristspark. Flot gnist.

At sejren gik til B1908 var vel ok efter spil- og chancefordelingen efter pausen.

I denne uge spilles til træningskampe.

Torsdag den 8. februar kl. 19.00 møder Avedøres sjællandsseriehold Hvidovres U19-mandskab på K1 på Avedøre Stadion. Lørdag spilles på udebane mod Kastrup kl. 13.00 på deres bane på Blåklokkevej/Røllikevej.

Mål: Emil Skjold Larsen

Forsvar: Jeppe Malm Kristensen – Alek Farhan Bakalarz – Oliver Algren-Petersen – Frederik Holm Jensen

Midtbane: Mathias Nedergaard – Emil Møller – Emil Malm Kristensen – Karl Gaardmand

Angreb: Jack Overby – Martin S. Nielsen (anf.)

Indskiftet: Jonas Bøtker– Nicklas Antonsen – Benjamin Snerle – Lukas Prebensen – Casper Karlsson