Menu

Hygge, aftensmad og fodbold i Zebrafolden den 21. april fra kl. 16.00 til ......

image logo
Kim Junge med kommentarer af Per Myhrmann
14. april 2023 kl. 16:39
Der er mulighed for at spise og hygge med venner inden, under og efter kampen mod Glostrup fredag den 21. april
FREDAGSHYGGE - AVEDØRE STADION
I forbindelse med 1. holdets hjemmekamp fredag, den 21. april, kl. 18.30, holder vi fredagshygge på stadion for hele klubben og venner af klubben - hvilket så samtidig bliver 1. holdets første hjemmekamp i Zebrafolden (på græs)
Klubbens egen kok ( Kim Holm ), vil sørge for at aftensmaden kan klares på stadion - flæskestegs sandwich, frikadeller og kartoffel salat samt den traditionelle gode pølse fra grillen vil være på menuen.
Vi åbner op fra kl. 16.00, hvor vi kan tilbyde lidt at drikke, og hvor børnene kan spille lidt bold på de små baner foran bane 1, og vi forventer at der kan indtages lidt af Kims gode mad fra klokken 17.00
Allerede fra kl. 17.30, kan du få den første spændende kamp, ​​hvor vores 2. senior spiller hjemmekamp. Kom i god tid, få tanket lidt op i Tutten og gå over og se bold
For de lidt ældre, vil vi fortsætte med at holde åben i baren efter kampen, så hvis man har lyst til at blive hængende, så giver vi mulighed for et par rigtig hyggelige timer i virkelig godt selskab.
VI håber at vi ses
Luk