Per Myhrmann
16. februar 2020 kl. 15:56
Pausestillingen 2-1 ændret til 2-6 mod Glostrup

Referat af træningskampen Glostrup - Avedøre –6-2 (1-2).

Trænerne havde ændret på mange pladser i forhold til sidste weekend, så kun 6 spilere fra sidste uge start-ellever var startende igen.

Nogle af udskiftningerne var nødvendige, da Oliver Larsen var arbejdsramt, og Mikkel Schmelling blev skadet under torsdagens træning, mens Anton Holm ferierede i Malaga. Det startede fint med en scoring i det andet minut af Nicklas Antonsen, der resolut sparkede i mål i det lange hjørne fra 20-25 meter. Samme Antonsen var lidt senere igennem og prøvet i stedet for at skyde på mål smart at finde Anders Kjøller, men afleveringen glippede. Glostrup udlignede inden det første kvarter, da et boldtab af talentfulde Nikola Bursac som bagerste mand gav en friløber til Glostrup. Avedøre havde bolden mest i første halvleg, og det var fortjent, ved Avedøre kom foran 2-1 på et flot hovedstød af Jack Overby.

Efter pausen blev der skiftet en del ud hos Avedøre. Udligningen til 2-2 efter 52 minutter så lidt for let ud at udføre. De sidste 18 minutter var et pres mod Avedøres mål, og det lykkedes Glostrup ved score hele 4 gange, hvor de 2 første skyldtes for dårligt pres på boldholderen og de to sidste lidt for nonchalant indsats fra bagerste skanse, som førte til bl.a. et straffespark og et skud fra kanten af ​​feltet, som blev rettet af og snød Siggaard i målet.

Flere af spillerne kunne ikke have været den kamp foruden. Marc Rosenmejer, der kom hjem fra skiferie med et dårligt knæ måtte se på kampen fra sidelinjen sammen med de andre skadede, Mathias S. Christensen, Sebastian Tan og Mikkel Bang, hvor sidstnæ søgte er ude til en gang i efteråret efter korsbåndsoperation. Tans skade er valgt ikke fastlagt, men knæet kan betyde en længere pause til ham også efter scanning i nærmeste fremtid. Frederik Simson og Lars Jacobsen var også ude med skader denne dag.

Den næste træningskamp spilles først lørdag den 29. februar på udebane mod BSF i Skovlunde kl. 12.45. Det er på kunsten ved deres klubhus. Den kommende weekend er holdet på teambuilding.

Mål: Rasmus Siggaard

Forsvar: Michael Bo Hansen - Jonathan Villadsen - Niklas Myhrmann (anf.) - Simon Boe Nielsen

Midtbane: Nicklas Antonsen - Mathias ”Mini” Johansson - Nikola Bursac - Jack Overby

Angreb: Mathias Redke - Anders Vibe Kjøller

Indskiftet: Baboucarr Baldeh (46´ Nikola Bursac) - Zenas Addai-Baffour (46´ Nicklas Antonsen) - Simon Andersen (63´ Jack Overby) - Claudio Longo (62´ Mathias Redke) - Patrick Rye Andersen (68´ Michael Bo Hansen) - Justice Rwango (68´ Simon Boe Nielsen)