image Altid-god-for-et-mål Martin ”Jern” Nielsen
24. oktober 2020 kl. 13:05
Andetholdet er med i toppen af rækken

Referat af serie 2-kampen Orient – Avedøre – 3-4 (2-3).

Med nogle målrige kampe har Avedøres andethold fået fat i toppen af serie 2.

Lørdag formiddag blev tidligere avedøremålmand Tonny Brogaards tropper fra Orient slået 4-3 på Rødovre Stadion. Præstationerne var noget svingende fra begge hold, og den lidt tunge bane hev kræfterne ud af i hvert fald en del af Avedøres spillere, der engang har været i bedre form.

Altid-god-for-et-mål Martin ”Jern” Nielsen var efter et kvarter tæt på at bringe Avedøre foran, da han blev spillet helt fri af Thomas Petersen, men Jern overplacerede sin afslutning. Det blev dog 1-0 tre minutter senere ved Baboucarr Baldeh, da Thomas Petersen lagde bolden fladt ved den fjerneste stolpe. Det efter et angreb, hvor der blev skiftet fra højre til venstre, og derefter lagt ind foran mål.

Midt i halvlegen havde Avedøre en 3 mod 3 situation, som man fik for lidt ud af med en afslutning af Sameer Arshad. Så gik det galt efter den halve time, hvor Orient i løbet af 4 minutter bragte sig foran 2-1. Et tøvende forsvar ved det første mål, og et overspillet forsvar lidt senere var skyld i målene; og så var der måske offside ved det andet mål!

Men føringen holdt kun et par minutter. Så fandt Martin Nielsen en fri Sameer Arshad, og denne gang svigtede den unge angriber ikke, og lige før pausen sendte Thomas Petersen et hjørnespark til fjerneste stolpe, og her levede Altid-god-for-et-mål Martin ”Jern” Nielsen op til sit kælenavn og bragte sikkert Avedøre i front før pausen.

I anden halvleg holdt Avedøre op med at spille fodbold. Der blev sparket for meget fodbold i stedet. Orient var flere gange tæt på en udligning på et par kvalificerede hovedstød, og deres forsøg med fødderne i gode positioner gav heller ikke resultat. I stedet kom Avedøre på 4-2, da Baboucarr Baldeh gled fri højre side og perfekt spillede bolden til Sameer Arshad, der scorede sit andet mål i kampen. Der manglede 20 minutter. Samme Sameer Arshad havde chancen 5 minutter senere for et hattrick, men denne gang holdt han ikke hovedet koldt.

Man regnede med, at Avedøre kunne køre sejren hjem, men med 3 minutter igen kom Orient på 3-4, og så blev der for alvor presset på fra hjemmeholdets side. Men Avedøre holdt stand og tog de 3 point med hjem til nabokommunen. Holdet ligger i skrivende stund på andenpladsen med lige så mange point som Herlev på førstepladsen. Men både Karlslunde og Bagsværd har kampe til gode og kan overhale Avedøre med et enkelt point.

Den næste kamp skulle spilles hjemme lørdag den 31. oktober september kl. 10.30 i Zebrafolden mod Ejby, men det ændres sandsynligvis pga. coronarestriktioner.