Per Myhrmann
26. oktober 2019 kl. 21:21
Det var det 7. nederlag i træk!

Referat af serie 2-kampen Avedøre – BSF –1-3 (1-1).

Det ser ikke godt ud i stillingen i serie 2 efter det 7. nederlag i træk. Men det var lidt unødvendigt at tabe til midterholdet BSF. Efter en halv time fik den 49-årige målmand fra Avedøre lov til at lave en kattesmidig redning ved den ene stolpe. Desværre blev hjørnesparket vekslet til mål, da et skud ramte både stolpe og overligger samt en spiller, før den gik i mål. Thomas Petersen fyrede kort før pausenet frispark afsted med stor fart, men ramte desværre lige på målmanden. Men lige før slutfløjtet til pausen fik Jesper Hansen kæmpet bolden til sig og sendte fra venstre hjørne af feltet perfekt bolden op i det modsatte kryds. Et flot mål.

Efter pausen var BSF tæt på en føring og fik også annulleret et mål for offside. Jack Overby havde midt i anden halvleg et flot skud mod det fjerneste hjørne, men målmanden reddede i god stil. Desværre fik Jesper Hansen efter en mislykket tackling midt på banen to gule kort i samme spilafbrydelse. Først hev han en modstander i armen, og derefter sparkede han bolden langt væk ud over sidelinjen. Ikke godt. Og da Thomas Petersen med 10 minutter tilbage fik gult kort, kunne man fornemme, at det ville gå galt for Avedøre; igen. Et langt udspark fra målmand Lars Nielsen var ellers ved at give Kim Gurskov en chance for en scoring. Men han blev løbet op af en modstander og måtte afslutte lidt langt fra målet. Målene til 1-2 og 1-3 kom så derefter. Det første på et straffespark, begået af Lars Nielsen, og det andet efter pres fra Avedøre, hvor der var for få spillere tilbage, da man kun var 8 markspillere.

Den næste kamp spilles lørdag den 2. november kl. 11.00 på udebane (kunst) mod B77 Rødovre i Espelunden.