Per Myhrmann
17. oktober 2020 kl. 18:28
Andetholdet vandt 7-3 over BSF

Referat af serie 2-kampen Avedøre – BSF –7-3 (3-1).

Det blev en meget målrig affære i Zebrafloden, da tidligere førsteholdsspillere overtog scenen efter DS-holdet. I første halvleg havde Avedøre fuldstændig styr på modstanderen og kom foran 3-0. Det første mål af Martin ”Jern” Nielsen, spillet fri af Nick Ilsø. Derefter var det Kim Gurskov, der fandt Martin Nordentoft, der i fin stil headede 2-0 føringen ind, og anfører Kim Gurskov scorede selv til 3-0 lige før pausen. BSF havde en enkelt chance, men Emil Skjold Larsen reddede det velplacerede skud til hjørnespark. Martin Nordentoft kunne også have scoret yderlige på hovedstød, men det gode forsøg blev klaret af målmanden.

Men lige før pausen fik BSF reduceret på et flot langskud, som tog indersiden af stolpen.

Det må have givet BSF troen på point. Inden der var spillet et kvarter af 2. halvleg, havde BSF udlignet til 3-3 på et flot frispark og efter en halvklaring af Emil Skjold Larsen, hvor BSF var først på bolden efterfølgende.

Men så mandende Avedøre sig op og overtog igen initiativet. Marco Ilsø kom fri uden at score, og Martin ”Jern” Nielsen ramte stolpen. Med 20 minutter tilbage af kampen lykkedes det Marco Ilsø at bringe Avedøre foran 4-3. Samme Ilsø havde lidt senere et skud, som blev halvklaret af målmanden, og her var Kim Gurskov først på bolden og scorede sit andet mål i kampen til 5-3. Hvornår har Gurskov sidst scoret to mål i én kamp?!

Herefter stod der Avedøre på det hele, og en godt spillende Albin Fatahi driblede sig fri på baglinjen og lagde bolden til Martin Nordentoft, der blot skulle lægge bolden i netmaskerne. Det sidste mål scoret kort før tid, da Kim Gurskov fandt Marco Ilsø, som afsluttede til slutfacit 7-3.

Den næste kamp spilles ude mod Orient lørdag den 24. oktober kl. 10.00.