08. februar 2020 kl. 14:40
God træningskamp med mange i aktion og 1-1 mod Birkerød

Referat af træningskampen Birkerød – Avedøre –1-1 (0-1).

Trænerne havde valgt 19 spillere til træningskampen mod DS-holdet fra Birkerød, hvilket betød en del udskiftninger undervejs.

Birkerød var tættest på i starten af kampen, hvor de efter et boldtab af Avedøre midt på egen bane kom frem til en helt åben chance. Men bolden ramte ydersiden af den fjerneste stolpe. Lidt senere var Frederik Simson ved at vriste sig fri, men han kunne kun afslutte med et strakt ben, som målmanden let tog sig af. Før den halve time var Birkerød igennem alene med tilbagevendte Rasmus Siggaard i målet, men ”Sigge” reddede situationen med en fodparade.

Frederik Simson var sidst i halvlegen lige ved igen, men skuddet gik i sidenettet. Minuttet efter bragte Mathias ”Måge” Redke Avedøre i front. Lidt jonglering hen over hovedet på en overrasket modstander og et lidt forkølet spark fra den frie position bragte Avedøre i front 1-0 efter 37 minutters spil. Minuttet efter var Birkerød tæt på en udligning, men Avedøre slap med skrækken.

Udligning kom efter 62 minutter, hvor et hjørnespark førte til et skud på stolpen fra tæt afstand. Returen sparkede en birkerødspiller i mål mellem et virvar af med- og modspillere. Med et kvarter igen afsluttede Birkerød igen, men skuddet sad lige på Siggaard.

En god gang træning med mange spillere i aktion. Flere af de nye har besluttet sig for at blive i Avedøre, mens der endnu skal tales med 2-3 stykker om betingelserne. Fint, at skiferiedeltagerne var hjemme i aktion igen, undtagen Marc Rosenmejer, der kom hjem med et dårligt knæ. Han kan så sætte sig sammen med de tre andre skadede, Mathias S. Christensen, Sebastian Tan og Lucas Thers og vente på behandlinger og undersøgelser. Mikkel Bang er ude til en gang i efteråret efter korsbåndsoperation.

Den næste træningskamp spilles lørdag den 15. februar på udebane mod Glostrup kl. 11.00.

Mål:               Rasmus Siggaard

Forsvar:         Michael Bo Hansen – Anton Holm – Jonathan Villadsen – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Lars Jacobsen – Baboucarr Baldeh – Oliver Larsen (anf.) – Simon Boe Nielsen

Angreb:         Mathias Redke – Frederik Simson

Indskiftet:      Niklas Myhrmann (30´ Anton Holm) – Nikola Bursac (46´ Oliver Larsen) – Anders Vibe Kjøller (46´ Simon Boe Nielsen) – Mathias ”Mini” Johansson (46´ Baboucarr Baldeh) – Jack Overby (46´ Frederik Simson) – Justice Rwango (46´ Mikkel Schmelling / (75´ Michael Bo Hansen) – Nicklas Antonsen (46´ Lars Jacobsen) – Zenas Addai-Baffour (67´ Mathias Redke)