Menu

DS er rykket ned i tabellen

image DS 2020
Per Myhrmann
11. oktober 2020 kl. 10:54
Tabte i DS 0-2 ude mod BSF

Referat af DS-kampen BSF – Avedøre – 2-0 (1-0).

 

Det var ikke sjovt at holde med Avedøre, specielt ikke i første halvleg. I de første 90 minutter havde Avedøre ikke bolden længe ad gangen, og kun en enkelt gang var man i modstanderens felt og fik skudt på mål. Men afleveringen fra Mehidienne Djafer-Bey fik Marc Rosenmejer sat direkte på målmanden fra omkring de 12 meter. Ét skud på mål og inden skud ved siden af mål er ikke meget i en halvleg, men det er svært, når bolden tabes så ofte, så snart midterlinjen passeres.

BSF´s mål kom allerede i det 8. minut, da bolden ikke blev sendt langt nok væk og endte hos en modspiller, som fra baglinjen fik sendt bolden forbi en tacklende Wandifa Danpha og ind tæt under mål uden for målmand Lucas Thers´s rækkeviddde. Her dukkede en modstander op og fik trods ihærdige forsøg fra Michael Bo Hansen sendt bolden i mål fra få centimeters afstand. Et klumremål efter min mening. Ti minutter senere mistede tilbagevendte Jonathan Villadsen bolden som bagerste mand bolden, så BSF fik en kæmpechance, men friløberen mod mål blev ikke udnyttet.

Det blev bedre i anden halvleg, uden nogen sinde at blive godt. Et mindre pres midt i halvlegen fra Avedøres side, hvor bolden blev generobret på modstanderens banehalvdel uden for feltet, førte til Avedøre største og nok eneste reelle chance i hele kampen. Men Simon Boe fik i fri position ikke bolden forbi målmanden, som med en af sine få aktioner i kampen reddede med en benparade. BSF´s andet mål blev scoret i overtiden, hvor målscoreren legede kispus med tre forsvarsspillere og fra liggende på græsset fik sendt bolden i mål. Det var heller ikke godt, at anfører Mathias Johansson lørdag måtte melde afbud med en knæskade og måtte se kampen fra tilskuerpladserne sammen med de andre skadede Nicklas Antonsen og Niklas Myhrmann. Rasmus Siggaard var på arbejde i politiet og kunne ikke være en del af truppen i denne omgang.

 

Den næste kamp er i Zebrafolden lørdag den 17. oktober kl. 12.00, hvor topholdet Karlslunde kommer på besøg.

Husk grundet coronarestriktioner at medbringe en stol at sidde på under kampen.

 

Mål:               Lucas Thers

Forsvar:         Michael Bo Hansen (anf.) – Jonathan Villadsen – Wandifa Danpha – Simon Boe Nielsen

Midtbane:      Mehidienne Djafer-Bey – Mads Eslund – Oliver Skjold Larsen – Anders Vibe Kjøller

Angreb:         Marc Rosenmejer – Mathias Redke

 

Indskiftet:      Baboucarr Baldeh (63´ Mehidienne Djafer-Bey) – Mathias S. Christensen (72´ Michael Bo Hansen) – Abdallah Sais (81´ Anders Vibe Kjøller)

Ikke benyttet: Mikkel Schmelling